DelegaÅ£ia Permanentă a Partidului NaÅ£ional Liberal, cel mai înalt for decizional al PNL, a validat luni, 24.03.2008, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cristi Romanescu la funcÅ£ia de primar al Municipiului Buzău.  mai multe detalii

 
powered_by.png, 1 kB
Index arrow Stiri
Stiri
Sedinta Biroului Organizatiei Municipale PNL

Sedinta Biroului Organizatiei Municipale PNL.


Marti seara am discutat cu colegii mei din Partidul National Liberal despre strategia din precampanie si alte chestiuni de partid.

 
Ministrul Cristian David
Ministrul Cristian David: Avem nevoie de oameni capabili ca domnul Romanescu!

 
Ministrul Internelor ÅŸi Reformei Administrative, Cristian David, a fost prezent, vineri, în oraÅŸul Buzău, ÅŸi a participat la o conferinţă de presă împreună cu candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Buzău,Ministru Cristian David si dl. Cristian Romanescu dl. Cristian Romanescu, cu deputatul PNL de Buzău George Scutaru, cu preÅŸedintele filialei PNL Buzău, dl Cristian Bîgiu ÅŸi vicepresedintele PNL Buzau Caton MateeÅŸescu. “Ne aflăm într-un moment important în ceea ce priveÅŸte perspectiva alegerilor ce se apropie ÅŸi sunt plăcut să-l revăd, după 8-10 ani de când l-am cunoscut, în condiÅ£ii independente de politică, pe Cristian Romanescu în postura de candidat liberal la Primăria Buzău. Avem nevoie de oameni capabili ca domnul Romanescu pentru a impulsiona proiectul de dezvoltare al oraÅŸului Buzău. Salut această iniÅ£iativă a colegilor mei de a le oferi cetăţenilor să pună în fruntea Buzăului un om capabil. Văzând ceea ce a realizat primarul BoÅŸcodeală în cele trei mandate pe care le-a schimbat ca ÅŸi pe haina politică, sunt convins că este nevoie de un om ca domnul Romanescu, care să arate că un primar poate gestiona ÅŸi administra oraÅŸul, atrăgând investiÅ£ii care să permită o dezvoltare progresivă”, a spus ministrul David.
“Ca manager am demonstrat că pot conduce o organizaÅ£ie. Din punct de vedere managerial, lucrurile sunt cam aceleaÅŸi ÅŸi în ceea ce priveÅŸte conducerea oraÅŸului”, a spus domnul Romanescu. “De o săptamână de când am lansat comunicarea interactivă cu cetăţenii oraÅŸului am primit la sediul PNL peste 3.000 de Å£intare prin care oamenii îÅŸi arată nemulÅ£umirea faţă de felul în care arată oraÅŸul ÅŸi faţă de modul în care sunt gestionate fondurile locale”, a precizat dl Romanescu. Deputatul PNL George Scutaru a precizat că unul dintre Å£intarele din campania de comunicare lansată de liberali a fost depus la sediul partidului chiar de către fosta soÅ£ie a primarului BoÅŸcodeală. “Unul dintre nemulÅ£umiÅ£i a fost chiar fosta soÅ£ie a primarului BoÅŸcodeală, care a venit personal la sediul PNL ÅŸi s-a arătat nemulÅ£umită faţă de gropile din oraÅŸ, de pavajul PieÅ£ei Dacia ÅŸi de culoarea Palatului Comunal”, a confirmat domnul Romanescu. Candidatul PNL s-a arătat convins că el va reuÅŸi să rezolve problemele ÅŸi nemulÅ£umirile buzoienilor ÅŸi să valorifice oprtunităţile economice europene.
 
unda verde

 Undă verde pentru candidatura lui
Cristi Romanescu la Primăria Buzău

 

 

DelegaÅ£ia Permanentă a Partidului NaÅ£ional Liberal, cel mai înalt for decizional al PNL, a validat vineri, 28.03.2008, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cristi Romanescu la funcÅ£ia de primar al Municipiului Buzău.

 

DelegaÅ£ia Permanentă a PNL a aprobat, în ÅŸedinÅ£a de luni, candidaturile liberale la posturile de primari din municipiile ţării. Din acest ciclu al procedurilor politice interne care preced desfăşurarea alegerilor locale din iunie 2008, face parte ÅŸi validarea candidaturii lui Cristi Romanescu la funcÅ£ia de primar al Buzăului. 

 

După ÅŸedinÅ£a DelegaÅ£iei Permanente, Cristi Bîgiu, preÅŸedintele liberalilor buzoieni, a declarat: „Validarea candidaturii domnului Cristi Romanescu demonstrează că forul cel mai important al PNL ÅŸi-a manifestat încrederea în ÅŸansele acestuia ÅŸi, totodată, a recunoscut oportunitatea deciziei luate de organizaÅ£ia locală. Consider că avem cel mai bun candidat pentru Primăria Buzău, pentru că domnul Romanescu are, de departe, oferta electorală cea mai bună, cea mai aplicată la aÅŸteptările buzoienilor"

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 16 - 18 din 18
© 2024 www.romanescuprimar.ro