DelegaÅ£ia Permanentă a Partidului NaÅ£ional Liberal, cel mai înalt for decizional al PNL, a validat luni, 24.03.2008, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cristi Romanescu la funcÅ£ia de primar al Municipiului Buzău.  mai multe detalii

 
powered_by.png, 1 kB
Index arrow Stiri
Stiri
Vizită în complexul OMI

Vizită în complexul OMI

 


MarÅ£i dimineaţă am mers în vizită la complexul comercial OMI, pentru a afla cu ce probleme se confruntă ÅŸi patronii care fac comerÅ£ en-gros. Åži aici am auzit aceleaÅŸi probleme ÅŸi dorinÅ£e - oamenii nu mai suportă drumurile proaste din oraÅŸ, s-au săturat de mizerie ÅŸi de câinii vagabonzi care îÅŸi fac de cap pe străzi, vor să se simtă mai în siguranţă ÅŸi vor să simtă că trăiesc într-un oraÅŸ european. În raftul unui magazin am văzut cîteva palete de tenis de masă prăfuite ÅŸi cam subÅ£irele ÅŸi am invitat-o pe patroană să nu mai cumpere toate rebuturile de la chinezi, oferindu-i chiar consultanţă în problema echipamentului sportiv din tenisul de masă. Doamna a întrebat, nedumerită, de ce să mă întrebe pe mine neapărat despre paletele de tenis. Una dintre colege mele din PNL a lămurit-o că sunt nu numai candidatul liberalilor la primăria oraÅŸului Buzău, dar de 7 ani ani ocupă ÅŸi funcÅ£ia de preÅŸedinte al FederaÅ£iei de Tenis de Masă.
La întoarcerea de la OMI spre sediul PNL m-am mai oprit la discuÅ£ii cu oamenii, cunoscuÅ£i ÅŸi necunoscuÅ£i. Am primit încurajări ÅŸi am primit asigurări că voi fi votat. cei mai mulÅ£i oameni cu care am vorbit au avut acelaÅŸi mesaj: ne-am săturat de actualul primar, de 12 ani nu a făcut nimic!
Interesant de remarcat faptul că pe unde am trecut în această dimineaţă era o activitate febrilă la turnat asfalt în gropi. O treabă făcută de mântuială...




După amiază am mai făcut o ieÅŸire în oraÅŸ în cartierul Micro 3. Vreau să precizez că aceste plimbări prin oraÅŸ împreună cu colegii mei nu sunt doar aÅŸa, ca să mă vadă lumea. Chiar vreau să văd cum mai arată oraÅŸul ÅŸi vreau să ÅŸtiu ce spun oamenii, care este părerea lor despre cei care ar trebui să se ocupe de Buzău ÅŸi vreau să le redau încrederea că municipiul nostru poate arăta ÅŸi mai bine dacă este administrat corect.
Am trecut prim faÅ£a ziarului ViaÅ£a Buzăului ÅŸi am fost invitat în redacÅ£ie pentru a vedea, "la cald", cum se pregăteÅŸte ediÅ£ia care va apărea mâine pe tarabe. Am fost plăcut surprins să văd că se lucra chiar la o pagină în care era fotografia tortului primit de ziua mea de naÅŸtere...
Am continuat traseul prin oraş, am ascultat ce spun oamenii, am mai dat pe la cunoscuţi şi am revenit la sediu, pentru a participa la o şedinţă.
 
Am ocupat biroul primarului!

Am ocupat biroul primarului!


De ziua mea am muncit ÅŸi am petrecut cu familia, prietenii ÅŸi colegii. Am primit multe cadouri, dar unul a fost mai special: tortul de la colegii din PNL, cu fotografia primăriei. Am profitat de ocazie pentru a ocupa, simbolic, cu o bucată de ciocolată, biroul primarului, ÅŸi am ales în mod special acea bucată de tort pentru a o savura.

 
Duminică sportivă
Duminică sportivă
.

 Duminică dimineţă am avut o întîlnire cu profesori, elevi ÅŸi părinÅ£i la ÅŸcoala nr 11. Le-am vorbit copiilor despre cât de important este sportul în viaţă ÅŸi mai ales sportul de performanţă. Am schimbat câteva pase la fileu cu o tânără elevă foarte talentată ÅŸi am apreciat hotărârea ÅŸi determinarea cu care a jucat. Sper să devină o campioană.

 
Talk-show la TV Buzău

Talk-show la TV Buzău.


Miercuri seară, de la ora 23.00, am fost invitat la postul TV Buzău la un talk-show cu domnul Călin GheÅ£u. Timp de o oră am discutat despre sport, politică, despre ceea ce vreau să realizez ca primar al Buzăului ÅŸi am subliniat greÅŸelile care se fac în administrarea oraÅŸului nostru.

 
Intâlnire cu profesorii din Buzău

Intâlnire cu profesorii din Buzău.


După ÅŸedinÅ£a Biroului Municipal am avut o discuÅ£ie foarte constructivă cu profesori din oraÅŸul nostru, am aflat o serie dintre problemele acestei elite, probleme pe care le ÅŸtiam în mare parte de la socrii mei, profesori pensionari.

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 11 - 15 din 18
© 2024 www.romanescuprimar.ro