DelegaÅ£ia Permanentă a Partidului NaÅ£ional Liberal, cel mai înalt for decizional al PNL, a validat luni, 24.03.2008, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cristi Romanescu la funcÅ£ia de primar al Municipiului Buzău.  mai multe detalii

 
powered_by.png, 1 kB
Index arrow Ce vreau sa realizez
Ce vreau sa realizez
Dragi prieteni,

Dragi prieteni,

Vă mulÅ£umesc pentru modul în care aÅ£i răspuns apelului meu! ToÅ£i cei care au participat la campania civica "Å¢inteÅŸte problemele Buzăului", toÅ£i cei cu care m-am întâlnit, toÅ£i cei care mi-au scris sau telefonat pâna acum, mi-au întărit convingerea că buzoienii s-au săturat de modul în care este condus oraÅŸul nostru de 12 ani.

Numărul mare de probleme pe care dumneavoastră le-aÅ£i reclamat mi-a arătat ca nu am greÅŸit când am mizat pe dorinÅ£a buzoienilor de a schimba lucrurile în oraÅŸul nostru.

Un oraÅŸ nu poate fi condus din Palatul Comunal. Un oraÅŸ trebuie condus din mijlocul oamenilor ÅŸi pornind de la ceea ce iÅŸi doresc oamenii.

Împreună ne chinuim zi de zi cu drumurile neasfaltate, cu trotuarele care arată ca după război, cu strazi fără canalizare. În fiecare zi ne confruntăm cu câinii vagabonzi care ne agresează, cu oamenii fără adăpost.

Ca locuitor al acestui oraÅŸ, eram conÅŸtient de multe dintre lucrurile care ne deranjeaza pe toÅ£i. Contactul cu buzoienii mi-a oferit însa o imagine de ansamblu.

Vă asigur că priorităţile mele ca primar vor fi axate pe nevoile cetăţenilor Buzăului. Pentru toate acestea există resurse şi există soluţii.

Este nevoie doar de cineva care să vrea să le folosească în folosul buzoienilor.

Haideţi să preluăm iniţiativa!

 

 

 
Dragi buzoieni,

 Sunt Cristi Romanescu,
cu sprijinul dumneavoastra,
viitor primar liberal al Buzaului.

Am crescut intr-o familie de militari unde am invatat ca disciplina si rigoarea sunt atuuri pentru un om care vrea sa reuseasca. Pe baza acestor principii am reusit sa conduc echipe catre performanta in afaceri si sport.

Am pus umarul la fiecare pas pe care Buzaul l-a facut spre modernizare. Am deschis primul magazin privat din oras, prima piata la standarde europene, primul depozit de medicamente.

In tot ce am construit in buzau, am tinut cont de comunitatea in care m-am nascut. Am creat locuri de munca si am incercat prin tot ce am facut sa aduc Buzaul la un pas mai aproape de Europa.

Am avut o cariera sportiva de succes si de 7 ani sunt in fruntea Federatiei Romane de Tenis de Masa cu rezultate deosebite.

Am 49 de ani si ma consider un om implinit. Am o familie frumoasa, o sotie si doua fete de care sunt mandru. Vreu sa fiu mandru si de orasul in care m-am nascut.

Cu sau fara stirea celor care conduc destinele orasului nostru, Romania a intrat in Uniunea Europeana si are la dispozitie o sansa uriasa de dezvoltare. Sta doar in puterile noastre sa o folosim!

Buzaul are nevoie de o schimbare. Are nevoie de o viziune europeana si de dezvoltare. Are nevoie de un suflet nou.

Haideti sa preluam initiativa!

 

 

 
© 2024 www.romanescuprimar.ro